Menu

header

Disclaimer


De informatie die door Comité Passend AZC Apeldoorn op haar website wordt aangeboden is met grote zorg samengesteld. Comité Passend AZC Apeldoorn controleert alle publicaties zeer zorgvuldig, zodat aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is.

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan Comité Passend AZC Apeldoorn niet garanderen dat de informatie op haar website altijd juist, actueel of volledig is. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Comité Passend AZC Apeldoorn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt. Comité Passend AZC Apeldoorn behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Mocht u in de berichtgeving op de website van Comitë Passend AZC Apeldoorn onjuistheden signaleren, dan stellen wij het zeer op prijs dat u deze meldt bij de website redactie info@azcapeldoorn.nl